Машина за истиснување на ПЕ цевки со голема големина/машина за PE цевки

35 36 37 38

1.Машина за истиснување на PE цевкиглавно се користи за производство на земјоделски цевки за наводнување, одводни цевки, цевки за гас, цевки за водоснабдување, кабелски цевки итн.

>> Цевката има неколку одлични карактеристики како што се отпорни на греење, отпорни на стареење, висока механичка цврстина, отпорна на пукнатини на стрес на околината, добра отпорна на лази итн. нашата линија за истиснување е дизајнирана со екструдер со висока ефикасност и опремена со редуктор кој е со голема брзина и низок бучавата, гравиметриската единица за дозирање и ултразвучниот индикатор за дебелина може да се состават според барањето на купувачот за да се искачат точноста на цевките.

>>Може да се обезбеди решение со клуч, како дробилката за ласерски печатач, уништувач, чилер за вода, компресор за воздух итн. за да се постигне висококвалитетно и автоматско производство на цевки.

39

Процесен тек:Суровини + главните серии → Мешање → вакумски внесувач → Сушач за пластичен бункер → Екструдер со еден завртка → Ко-екструдер за низа во боја и повеќеслојни слоеви → Калап → резервоар за калибрација со вакуум → резервоар за вода за ладење со прскање → Двоен/S секач за прав → Намотување/Сложувач на диск → Инспекција и пакување на финалниот производ

2.Глава за матрица од PE цевка

40 41 42 43 44 45 46 47 48


Време на објавување: 31 август 2023 година